Program

Razlabavljivanje 07:00 – 12:00

Hajde, probaj da izgovoriš – razlabavljivanje!

Antivirus terapija protiv gluposti i besmisla. Borimo se protiv svetskih i lokalnih zala, loših navika i pogrešnih poteza. Ne dozvoljavamo da nas zbudže.

Radnim danima od 7 do 12h, samo vi i Cope.

Bio je tu kada smo došli. Krade fazone, postavlja glupa pitanja, a ne daje pametne odgovore.

Pišite mu na cope@021.rs

Bespotrebno znanje 12:00 – 17:00

Pravo radijsko popodne sa svim bitnim temama za vaš život u velikom gradu.

Obilje servisnih informacija, reporteri sa lica mesta, gostovanja, vodič za gradska zbivanja, zabavna i kulturna dešavanja, preporuke za ispunjen i aktivan život.

Ivan Varnju vas pravoremeno, upućeno i opušteno informiše o najvažnijim informacijama koje su vam potrebne.

Ispred mikrofona je svakog radnog dana od 12 do 17 časova.

Pišite mu na varnju@021.rs

Kolporter Goran

Čovek pred kojim drhte i najveće obaveštajne sužbe. Sve što saznaje u časopisima nesebično deli sa slušaocima Radija 021.

Svakog radnog dana, zahvaljujući Goranu, možete saznati šta rade poznati, kako smršati i sve iz domena “natriprirodnog”. On već, pa skoro će dve decenije, samo na 92,2 MHz “prelistava” štampu na njemu svojstven način. Nikada dnevnu, samo odabranu.

Rođen je i odrastao na Satelitu, nosi roza majice i nije ga sramota zbog toga. Možete ga čuti i kod Copeta i kod Ivana, jednostavno, postao je nezamenljiv deo našeg programa.

A ako želite i da uživo popričate sa njim, tu je, kod katedrale.

Presluškivanje

Pogled na svet kroz muzički ukus novinara koje obično viđate kao autore vesti i ozbiljnih priča na portalu 021. Ovoga puta rešili su da na sat vremena nedeljno odbace tastature i zamene ih mikrofonima kako bi sa vama podelili svoje muzičke ukuse i skromno muzičko znanje.

Novinari, odnosno tajni agenti, Gorica Nikolin, Dragana Prica Kovačević i Zoran Strika na tajnoj su misiji da učine taj sat u predvečerje lepšim za četvoro slušalaca koliko poslednje ankete pokazuju da će u to vreme svoje radio aparate podesiti na 92,2 MHz. Ipak, oni smatraju da nije bitno koliko slušalaca ima, već koliko je ljubavi uloženo u (e)misiju.

Emisija “Presluškivanje” zamišljena je kao lični beg u svet muzike i različitih muzičkih ukusa, u društvu slušalaca. Ova služba koja nikad ne spava pažljivo bira pesme koje će sa vama podeliti i priče koje stoje iza njih. Zamišljena je i kao druženje u kojem će novinari u novoj ulozi voditelja presluškivati želje slušalaca (doušnika).

Presluškivanje se premijerno emituje petkom od 20h na 92,2 MHz, reprizno nedeljom u podne. Pišite im na presluskivanje@021.rs ili ih pronađite na mrežama.

PROGRAMSKA ŠEMA

07:00 – 12:00 Razlabavljivanje

12:00 – 17:00 Bespotrebno znanje

17:00 – 17:30 Radio Free Europe

17:30 – 20:00 Veče uz 021

20:00 – 22:00 DJ Time

22:00 – 05:00 Mrak muzika