Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta www.radio021.rs automatski prihvatate sva aktuelna pravila. Nijedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Pravila i uslovi korišćenja odnose se na celokupan sadržaj, a korisnici su dužni da ih redovno čitaju. Korišćenjem sajta smatra se da su korisnici upoznati sa aktuelnim pravilima, te da su ih razumeli u potpunosti.

Svi sadržaji objavljeni na sajtu su u isključivom vlasništvu Radiodifuznog preduzeća “021” doo. Sajt se sastoji od sadržaja i linkova koji pripadaju isključivo Radiju 021, kao i linkova na spoljne stranice koje nisu u vlasništvu Radija 021.

Sve sadržaje koristite na sopstvenu odgovornost i Radio 021 se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu koja eventualno može da nastane korišćenjem istih.

Autorska prava i intelektualna svojina

Radio 021 polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Intelektualna svojina, uključujući sve zaštićene žigove, podatke, fotografije, idejna rešenja te objavljene tekstove u isključivom su vlasništvu Radija 021, te se korisnik obavezuje da neće na bilo koji način povrediti ista. U suprotnom 021 će tražiti zaštitu istih pred nadležnim pravosudnim organima u Republici Srbiji.